Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az Indexet az egész addigi szerkesztőséggel együtt elhagyó Szabó az RTL Magyarország az új marketing- és kommunikációs igazgatója lesz.

A Telex cikke szerint Szabó Zoltán, aki felmondása idején az Index stratégiai és kreatívigazgatója volt, 20 évig dolgozott a lapnál újságíróként, rovatvezetőként, szerkesztőként, majd tartalomfejlesztési vezetőként, illetve ő alapította meg a Comment:Com és a Hogyvolt blogokat. A Media1 azt írja, Szabó tervezte 2018-ban ő az Index Nincs másik kampányát, ami kilenc hónap alatt több mint 200 millió forintot gyűjtött össze a független újságírás támogatására.

Mint arról több cikkben lapunk is beszámolt, az Index szerkesztőségét erőszakkal foglalta el a Fideszhez szorosan kötődő személyek köre. Miután az új tulajdonos emberei úgy döntöttek, a szerkesztőség beleegyezése nélkül eltávolítják Dull Szabolcs főszerkesztőt, a szerkesztőség kilenc tizede felmondott. A laphoz fideszes káderek érkeztek. A távozó indexesek új lapot alapítottak Telex néven.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.18

Hazudott az Origo, a világhírű filmrendező nem hagyta szó nélkül

Tarr Béla nevét akarta felhasználni az Origo, hogy növelje Novák Emil presztízsét, csúnya bukta lett a vége.

  • 2020.10.18

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.