4 ezer milliárdba kerül a magyar dolgozóknak a Fidesz alkalmatlansága

4 ezer milliárdba kerül a magyar dolgozóknak a Fidesz alkalmatlansága

Az Uniótól hatalmas segítséget kaphattak volna a magyar dolgozók. A pályázatot viszont a Fidesz sikeresen összecsapta, ezért nem kapunk semmit.

Ismét nagy pofont kaptak a magyar dolgozók, ugyanis hatalmas mennyiségű EU-s támogatástól esett el az ország. De ez nem azért van, mert az Unió tönkre akarja tenni a magyarokat. A Fidesz-csicskák egyszerűen túl lusták voltak ahhoz, hogy rendesen pályázzanak rá.

Ez az Európai Unió SURE-alapjából származott volna. Nem volt hozzá nagy követelmény, szinte tisztán "ingyenpénzt" lehetett volna szerezni a magyaroknak.

A SURE-alap célja a koronavírus-járvány alatt nehéz helyzetbe került dolgozók megsegítése. 15 ország kormánya egy egyszerű papírt adott le, a nép pedig elképesztő támogatásokhoz jutott.

A lengyelek például 11,2 milliárd eurót kaptak, ami 4.018.618.268.000 forintot jelent. 4 ezer milliárdot. Ettől estek el a magyar dolgozók.

Mivel a támogatás nem népesség alapján lett kiszámítva, mi is nagy eséllyel nyerhettünk volna ilyen összeget. A Magyarországon aktív dolgozók száma 4.622.400 ember, akik közül bárki pályázhatott volna az összegre.

Tehát minden dolgozó fejenként 869.379 forintot nyerhetett volna, az EU-tól, egyenesen.

Nézzen körül a családjában, a baráti körében vagy a munkahelyén. Nézzen körbe a Kisalföldön. Hány embernek lenne most szüksége erre a támogatásra?

Ez segítene a gazdaságon, nem a Fidesz szerencsétlenkedése és mutyizása.

Orbánék alkalmatlanságból vagy aljasságból elbaltázták a dolgozók megsegítését. Ha „véletlenül” adtak le hibás pályázatot, akkor nem lehet rájuk bízni az ország vezetését. Ilyen hibákat egy kormány nem csinálhat.

Ha pedig direkt csinálták, hogy a magyarokat a nyomorban és a kétségbeesés szélén tartsák, akkor ők a nép ellenségei, és nincs helyük az ország élén.
Viszonyításképpen a cseh dolgozók 700 milliárdot, a görögök durván 900 milliárdot, a románok pedig 1400 milliárd forintot vihettek haza a családjuknak. Gratulálunk a Fidesznek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.17

A Kisalföld kockázatos úticél, 2600 felett a megyei fertőzöttek száma

Nagyon gyorsan terjednek a fertőzöttek, itt az idő, hogy komolyabb szabályozások legyenek a Kisalföldön.

  • 2020.10.09

Lesz elég méz, de mennyibe fog kerülni? Erre már nem válaszol Nagy István

Mosonmagyaróvár országgyűlési képviselője büszkén jelenti, hogy a mézből a gyenge termelés ellenére is van elég. Arról viszont elfeledkezett, hogy mennyire drága lesz így, főleg az alacsonyabb fizetések mellett.