A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

Az egyre növekvő betegszám miatt bővítik a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház felnőtt-fertőzőépületében kialakított járványkórház intenzív osztályának kapacitását, és a járványügyi dinamika azt mutatja, hogy nem olyan sokára meg kell nyitni a mobil konténerkórházat, erről beszélt az M1 híradójának dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató a baon.hu tudósítása szerint.

A halasi Covid intenzív osztályt a folyamatosan növekvő betegszám miatt első ütemben, Kásler kérésére, hatról tizenkét ágyasra bővítették a napokban, de rövidesen negyven ágy lesz az osztályon.

Napról napra közel ezer fertőzöttet regisztrálnak, láthatóan a kormány elengedte a gyeplőt, és a vírus tombolni kezdett mindenhol. 

Mindennek ellenére a Fidesz egyáltalán nem foglalkozik az ellenzék tiltakozásával, miszerint a 19500Ft-os teszt helyett mindenki díjmentesen juthasson hozzá a teszteléshez.

Orbán arról beszél, hogy rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon, mégis azt halljuk, hogy a tesztelésre kiküldött mentőautóra napokat kell várni, és a karanténban lévők családtagjai ugyanúgy járhatnak dolgozni.

Nem bízhatjuk a családunkat csak és kizárólag a kormány intézkedéseire, magunkat kell megvédenünk, mert akiknek ez lenne a dolguk, láthatóan nincsenek a helyzet magaslatán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.