A Jobbik is az SZFE mellett: videóüzenetben a kultúra szabadságáért

A Jobbik is az SZFE mellett: videóüzenetben a kultúra szabadságáért

Videóüzenettel jelezte a Jobbik, hogy teljes mellszélességgel kiáll az SZFE tanulóiért, oktatóiért és munkatársaiért. 

Facebook-oldalukon fejezték ki támogatásukat, nem is akárhogy.

A párt tagjai Ady Endre: Intés az őrzőkhöz című versének elszavalásával vállaltak szolidaritást a Színház- és Filmművészeti Egyetemet elfoglaló diákok mellett.

Mondanivalójuk rövid, de velős. 

Mi kiállunk az SZFE hallgatói, oktatói és dolgozói mellett. Üzenjük nekik, hogy tartsanak ki, védjék tovább a kultúra szabadságát!

Videóüzenet az SZFE hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak

Mi kiállunk az SZFE hallgatói, oktatói és dolgozói mellett. Üzenjük nekik, hogy tartsanak ki, védjék tovább a kultúra szabadságát! #jobbik #freeSZFE #szabadegyetem #szabadországszabadegyetem

Posted by Jobbik Magyarországért Mozgalom on Saturday, September 12, 2020

Jó látni, hogy egyre többen vannak, akik nemet mondanak Orbán és fideszes csicskáinak elnyomására.

Rengetegen vannak, akik hangjukkal támogatják a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, teljes erőbedobással harcolnak a szétverése ellen. Ők mind tudják, hogy az összefogásban rejlik a siker. Hiszen közösen győzelmet arathatunk, és megvédhetjük mindazt, ami a miénk.

Korábban az EzaLényeg is beszámolt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak akciójáról. A diákok előbb tüntetést szerveztek, majd barikádot állítottak és elfoglalták az egyetem épületét. A vezetőségben többen lemondtak, nem kívánják a fideszes kegyencet, Vidnyánszky Attilát szolgálni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.

  • 2020.10.22

Szél Bernadett csalást talált a nemzeti konzultáció számaiban

Hazánk egyik legaktívabb képviselője szerint kiderült, hogy hazugság volt, amit Rogánék mondtak. Nem küldték vissza 1,8 millióan a manipulációs íveket.