Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.

A Jogállam és Igazságosság Kft. értékesítései bevételei csökkenték, de támogatásból 210 millió helyett, 660 millió folyt be, amiből sokkal több anyagi jellegű ráfordítást (filmeket, weboldalakat) és a bérköltségeket tudtak fedezni.

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan kitől és mire érkezett a támogatás, a 13 fős szervezet egyéb bevételek címen közli ezeket.

A magukat civilnek beállító, valójában közpénzből bevételhez jutó, a kormány kommunikációját vezényszóra kiszolgáló...

Posted by K-Monitor on Thursday, October 1, 2020

 
Ahogy arra a 444 cikke is felhívja a figyelmet, az AK remek orbánista propagandaanyagokat készít, az ő munkájukat dicséri a Készüljetek.hu oldal is, aminek meglátogatása egészen szürreális élmény, a nyitóképe például ilyen:

 

Ajánlott cikkünk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.

  • 2020.10.22

Szél Bernadett csalást talált a nemzeti konzultáció számaiban

Hazánk egyik legaktívabb képviselője szerint kiderült, hogy hazugság volt, amit Rogánék mondtak. Nem küldték vissza 1,8 millióan a manipulációs íveket.