Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.

Gábor György az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: Gyurcsány egy szellemi műhelyt szervez, amiben ő is szerepet vállal. Úgy fogalmazott, hogy ez egy olyan munka, ami során megalkotnak egy értelmezési keretet, ami két dologról szól: miért nem jó az, amiben most élünk "és milyen politikai mezőt, gondolkozási terepet szeretnénk akár 2022 után".

Gábor György az ATV Egyenes beszédben azt is elmondta, ez nem földalatti mozgalom, hanem az egyeztetésekre minden ellenzéki párt politikusait várják majd, az elvégzett munka eredményét a teljes ellenzéknek ajánlják fel. Az is kiderült, hogy a csoportban 10-12-en vannak, akik "hisznek abban, hogy csak a teljes ellenzéki összefogás válthatja le a Fideszt".

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.