Minden ellenzéki politikus Bíró László mögött! Nézzük, mit mondtak róla

Minden ellenzéki politikus Bíró László mögött! Nézzük, mit mondtak róla

Kunhalmi Ágnes, Jakab Péter, Márki-Zay Péter, Fekete-Győr András - mind kiállnak Bíró mellett.

Rohamosan közeledik a választás Borsod 6-os körzetében, Tiszaújvárosban és környékén.

Ebből az okból most összeszedtük azt, hogy kik álltak már ki személyesen is Bíró László, a közös ellenzéki jelölt mellett.

Az ellenzéki összefogás nagyon jól működik, ezt az alábbi lista is bizonyítja.

Kunhalmi Ágnes

Az MSZP újonnan megválasztott társelnöke személyesen is elment Tiszaújvárosba, hogy segítse az ellenzéki jelölt kampányát.

Az Alfahír riportjában kiderül: Nem volt olyan pillanat, amikor az MSZP megingott, és kihátrált volna az ellenzéki megállapodásból, valamint Bíró László támogatásától.

Kunhalmi teljes mértékben Bíró mellett áll, mint mondta:

Bíró László becsülettel harcol, de a teljes ellenzéki összefogás zászlaja van a kezében, és maga mögött tudhat nagyon sok különböző típusú választót, akik abban egyetértenek, hogy a NER-ből, korrupt világából ki kell vinni Magyarországot, és egy hatalmas szociális és demokratikus fordulatra van szükség. Bíró László a terepen van. Folyamatosan az emberekkel beszélget. Bíró Lászlóhoz oda lehet menni, a fideszes jelölthöz nem nagyon.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke csak egyet kér: mindenki menjen el, és szavazzon Bíróra!

Egyre rosszabb az egészégünk, egyre kevesebbet ér a tudásunk és egyre kevesebb pénzből élünk! Ezen mi változtatni szeretnénk! Ezért arra kérlek benneteket: menjetek el és szavazzatok Bíró Lászlóra!

Fekete-Győr András: Szavazzatok Bíró Lászlóra, az ellenzék közös jelöltjére!

Nagy örömre szolgál, hogy Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke is kiáll mellettünk, abaújiak, borsodiak és hegyaljaiak mellett. Köszönöm a támogatást, András! 🙏 Győzzük le a kétharmadot! #borsod6szabadságáért #szívvellélekkel #történelmetírunk

Posted by Bíró László on Thursday, September 17, 2020

Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely történelmet író politikusa is kiállt Bíró mellett.

 

Mint mondja: ő maga is tapasztalta már, hogy milyen sors jut annak ebben az országban, aki fel meri emelni a hangját a korrupció ellen. Szerinte Bíró Lászlót is ugyanilyen, nemtelen támadások érik azért, mert fellép a korrupció ellen és az emberek érdekeiért.
Én kérem Önöket, minden magyar állampolgárt, korábbi Fidesz-szavazót, cigányokat is, zsidókat is, hogy támogassák az ellenzék közös jelöltjét!

Jakab Péter

A Jobbik elnöke már a legelső naptól személyesen segítette Bírót és kampányát. Rengeteg időt tölt Tiszaújvárosban és környékén, beszélget az emberekkel és meghallgatja a problémáikat.

Olyan válság köszöntött Magyarországra, ami mögött a 2008-as elbújhat. A gazdasági visszaesés tragikus, az árak az egekben, a bérek a béka feneke alatt, és akkor Kövér László gyapjúszőnyegeket rendel 136 millióért. Remélem, repülni is tudnak majd, mert a megrendelőnek repülnie kell a teljes luxuskormánnyal együtt. Elég volt az urizálásból, elég volt a luxusjachtokból, elég volt a magánrepülőzésből. Október 11-én, az ország egyik legszegényebb megyéjében, Borsodban máris véleményt mondhatunk a gyapjúszőnyegek és luxusjachtok kormányáról. Hajrá Bíró László, viszlát kétharmad! - mondta egy Facebook bejegyzésben.

És ezek csak azok a politikusok, akik mellette állnak. Az a rengeteg ember, aki mind a fideszes vámpírkormányzás ellen harcol, tesz minden nap, aki a fideszes csicskák pazarlásának súlyát nyögi: őket fel sem lehet sorolni.

Pedig rájuk lesz igazán nagy szükség október 11-én. Rátok, Önökre.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.