Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Orbán szerint a teszt ára reális, az MSZP egészen másként gondolja. 

Orbán egészen elképesztő módon akart megvezetni minket. Úgy tálalja a tesztek "hatósági árszabását," mintha azzal könnyítene az életünkön, holott épp lehetőséget biztosít arra a tesztek haszonélvezőinek, hogy közel húszezer forintot húzzanak le rólunk, ha szeretnénk megtudni a koronavírus-státuszunkat. Tóth Bertalan az MSZP elnöke ingyenes teszteket követel.

Orbán Viktor tegnap bejelentette: 19.500 forintban állapítja meg a kormány a koronavírus-teszt hatósági árát.

Azt azonban „elfelejtette” bejelenteni Tóth Bertalan szerint, hogy a kormány fedezné a teszteket a válságkezelő alapból, holott a járvány terjedésének mérséklésére még az Európai Uniótól is kaptunk pénzt.
Az, aki nem tudott 30-40 ezer forintot adni egy tesztért, az nem fog tudni 19.500-at sem megfizetni. Megint a kevésbé tehetőseket, az elesetteket sújtja a kormány - véli az MSZP elnöke.

A teszt, és a koronavírus-járvány terjedésének felderítése nem lehet biznisz kérdése. A Magyar Szocialista Párt ingyen teszteket követel! A kormánynál megvan ennek a fedezete a magyar adófizetők pénzéből és az EU válságkezelési alapjából!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.

  • 2020.10.22

Szél Bernadett csalást talált a nemzeti konzultáció számaiban

Hazánk egyik legaktívabb képviselője szerint kiderült, hogy hazugság volt, amit Rogánék mondtak. Nem küldték vissza 1,8 millióan a manipulációs íveket.